Z-Milan 92 Kft légifotózás
NAV adózó minősítés
megbízható adózó
M4 Sportcsatorna
Miskolc. Miskolci Jegesmedvék - Ferencváros mérkőzéshez légi felvételek. Nagyszerű látványt nyújtott a Miskolci Sportcsarnok madártávlatból. Az M4 kérésére sötétedés után a Sportcsarnokról és környékéről is készültek felvételek. Miskolc este, madártávlatból, ahogyan eddig még nem láttuk.
 2015.10.12.
 
Ingatlanközvetítők részére
Az ingatlanpiac gyengélkedése sarkallta arra az egyik ingatlanközvetítő céget, hogy ajánlatunkat elfogadva több napos forgatást rendelt meg. A látványos felvételek nemcsak a cég honlapját tették egyedivé, hanem megnövelték az eladási forgalmat.
 2015.10.01.
 
MTVA "Magyarország, szeretlek 2015."
Az MTVA 2015-ben is megrendezte nagy sikerű, több helyszínről jelentkező egész napos műsorát. Ezúttal Szent Mihály napi programsorozat néven volt látható a műsor a közmédia M1 és Duna Tv csatornáin, melynek Miskolc - Diósgyőri rendezvényeiről élő adásban közvetítettünk.
 2015.09.27.
 
Kurityán régészeti feltárás
A drónok nemcsak a filmiparban kapnak jelentős szerepet. Alkalmazásuknak köszönhetően a földalatti anomáliák, régészeti lelőhelyek azonosítása sok esetben gyorsabb és könnyebb, mint az korábban bármikor is elképzelhető lett volna.
 Régészeti kutatásaink szerves része lett mára.
 2015.09.04.
 
TV2 MOKKA című reggeli hírműsora.
A TV2 Miskolcról jelentkezett élőben egy héten keresztül. Légi felvételeink minden nap adásba kerültek, bemutatva Miskolcot és környékét, látnivalókkal és érdekességekkel. Mint kiderült a TV2 műsorvezetője (Kárász Róbert) szintén foglalkozik drónokkal és szeret is repülni velük.
 2015.08.10.-14.
 
 MTVA "Fölszállott a Páva" Balatonakarattya
Az MTVA 2015-ben is megrendezte a nagy sikerű "Fölszállott a Páva" című műsorát, gyerekek részére. A válogatókból továbbjutott gyerekek Balatonakarattyán készültek a további fordulókra. A Duna TV műsorán jelentkező összefoglalóknak látványos elemei voltak a légi felvételeink. 2015.07.14.
 
MTVA "Fölszállott a Páva" Szentendre
Az MTVA 2015-ben is megrendezte a nagy sikerű "Fölszállott a Páva" című műsorát, gyerekek részére. A válogatókra több városban került sor. Ezúttal Szentendrén. A Duna TV műsorán jelentkező összefoglalóknak látványos elemei voltak a légi felvételeink.
2015.05.31.
 
 MTVA "Fölszállott a Páva" Debrecen
Az MTVA 2015-ben is megrendezte a nagy sikerű "Fölszállott a Páva" című műsorát, gyerekek részére. A válogatókra több városban került sor. Ezúttal Debrecenben. A Duna TV műsorán jelentkező összefoglalóknak látványos elemei voltak a légi felvételeink.
2015.05.22.
 
MTVA "Fölszállott a Páva" Salgótarján
Az MTVA 2015-ben is megrendezte a nagy sikerű "Fölszállott a Páva" című műsorát, gyerekek részére. A válogatókra több városban került sor. Ezúttal Salgótarjánban. A Duna TV műsorán jelentkező összefoglalóknak látványos elemei voltak a légi felvételeink.
2015.05.15.
 
MTVA "Fölszállott a Páva" Szarvas
Az MTVA 2015-ben is megrendezte a nagy sikerű "Fölszállott a Páva" című műsorát, gyerekek részére. A válogatókra több városban került sor. Ezúttal Szarvason. A Duna TV műsorán jelentkező összefoglalóknak látványos elemei voltak a légi felvételeink.
2015.05.08.
 


Videa Videa Facebook YouTube