Z-Milan 92 Kft légifotózás
NAV adózó minősítés
megbízható adózó
A feltüntetett árak kizárólag tájékoztató jellegűek, ezért minden forgatás előtt kérjen díjmentes árajánlatot!
A forgatási idő alatt a fényképek és videó felvételek darabszáma tetszés szerinti mennyiségben kérhető!
DJI S1000  / Panasonic Lumix GH-4 kamerával
(4k cinema / 1080p Full HD kamera)
Igazi mozi élményt nyújtó felvételek. A felhúzható futóműnek köszönhetően teljes 360°-os látószöget biztosít. A ZENMUSE Z15-5D gömbcsuklónak köszönhetően rezzenéstelen felvételek bármilyen helyzetben.
Az egyetlen drón, mely 2 kamerával rendelkezik. az egyik kamera kizárólag a pilótáé, míg a másik kamerát az operatőr szabadon mozgatja minden irányban. Lélegzetelállító felvételek, melyeket lehetetlen más gépekkel utánozni.
Maximális repülési sebesség: 80 km/h.
      
 
Napi díja, mely tartalmazza a pilóta, operatőr és légi biztonsági irányító személyek költségét is, 250.000 Ft + áfa összegtől elérhető.
1-3 órás forgatási idő esetén már 170.000 Ft + áfa összegtől is elérhető!
DJI Inspire 1.  / Sony ZX kamerával
(4k cinema / 1080p Full HD kamera)
Lenyűgöző és lélegzetelállító felvételek. A világ első drónja, melyet beltérben is lehet alkalmazni. Akár mozi filmekhez, turisztikai filmekhez, stb. Repülés közben a lábak megemelkednek a rotorlapátokkal együtt, így teljes kilátást biztosít a kamera számára. Operatőr segítségével lehetőség van a kamera önálló irányítására is.  Látványvilágban gazdag felvételek bármilyen célra. Az egyetlen drón, melyen repülés közben elindítható vagy megállítható a videó felvétel, illetve átváltható fényképezés üzemmódra.

Maximális repülési sebesség: 75 km/h.
 
Napi díja, mely tartalmazza a pilóta és légi biztonsági irányító személyek költségét is, 150.000 Ft + áfa összegtől elérhető. Operatőr biztosítása: 30.000 Ft + áfa/nap
1-3 órás forgatási idő esetén már 99.000 Ft + áfa összegtől is elérhető!
DJI Phantom / GoPro HERO 4 kamerával
(4k cinema / 1080p Full HD kamera)
Tökéletes megoldás, ha nem akarunk komolyabb összeget fordítani légi videózásra. A kamera halszem optikával szerelt, rendkívül széles látószöggel rendelkezik. Szabadon választható további két látószög, mely csökkenti a felvételek íveltségét.
Maximális repülési sebesség: 36 km/h.
Napi díja, mely tartalmazza a pilóta és légi biztonsági irányító személyek költségét is, 99.000 Ft + áfa összegtől elérhető.
1-3 órás forgatási idő esetén 59.000 Ft + áfa összegtől is elérhető!
DJI S800 EVO / GoPro HERO 4 / 3+ kamerával
(4k cinema / 1080p Full HD kamera)
Drón bemutatókhoz, oktatáshoz vagy olyan felvételekhez, ahol a GoPro kamera egy helyben tartása kiemelt szerepet kap. A kamera halszem optikával szerelt, rendkívül széles látószöggel rendelkezik. Szabadon választható további két látószög, mely csökkenti a felvételek íveltségét.
Maximális repülési sebesség: 70 km/h.
DJI RONIN Panasonic GH-4 kamerával
(4k cinema / 1080p Full HD kamera)
Bármilyen típusú videó felvételhez. Alkalmazásával bárki számára elérhetővé válik a mozi filmek világa otthoni környezetben is. Az ultra gyors 3D kamera gimbal bármilyen mozgás közben képes a kamerát rezzenéstelenül tartani. Helyettesíti a kamera kránokat, kiváltja az kötöt pályás sínrendszereket.
Bérleti díja GH-4 kamerával: 65.000 Ft + áfa/nap
(Nincs letéti díj, nincs kaució)
Ha szeretné látni, hogy a kamerák között mi a különbség, kattintson ide!
Drón bemutató.
Rendezvények, előadások és egyéb műsorok kiegészítő elemei. A drón bemutató során testközelből megtekinthető legalább 3 különböző típusú és méretű drón. Megtekinthetőek repülés közben és az ügyesebbek akár ki is próbálhatják magukat operatőri szerepben.
Díja: 140.000 Ft + áfa
Minden forgatás más. Ezért kérjen díjmentes árajánlatot minden tervezett forgatás előtt. Az időjárás, napszél tevékenység, időtartam, a helyszín, a napszak, operatőr, vágás és még sok egyéb összetevő határozza meg a végleges költségeket.

Néhány a legfontosabb összetevők közül:
  • Repülési zóna kijelölése.
  • Tiltott légterek elkerülése.
  • Műtárgyak megközelítése, biztonsági távolság betartása.
  • Forgatás időtartama.
  • Sötétben történő repülés.
  • Zárt térben történő repülés.
  • Szélerőmű megközelítése, biztonsági távolság betartása.
  • Vízesés megközelítése, biztonsági távolság betartása.
  • Távvezeték megközelítése, biztonsági távolság betartása.
  • Minden olyan egyéb, a repülés biztonságát veszélyeztető környezeti és emberi tényezők figyelembe vétele, mely a repülés maximális biztonságához hozzájárulhat.

Szinte nincs lehetetlen feladat, de a biztonság a legelső. Ezért a drónnal történő forgatásokhoz elengedhetetlen a zavartalan le- és felszállóhely biztosítása és legalább 2 fő (pilóta és biztonsági légi irányító) jelenléte.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Videa Videa Facebook YouTube